Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retourneren

Ben je niet tevreden over de aankoop die je hebt ontvangen, of wil je graag iets ruilen omdat het niet past? Dat kan natuurlijk altijd! Alle artikelen kunnen bij ons geruild/geretourneerd worden mits ze niet beschadigd of gedragen zijn, met aangehechte kaartjes en eventueel in orginele verpakking.

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Artikelen kun je bij ons binnen 7 dagen omruilen of retour sturen.
Bij je bestelling ontvang je een retourformulier. Op dit formulier kun je invullen welke artikelen geruild of retourneerd mogen worden. Stuur je artikelen, met bijgevoegd retourformulier terug naar ons.

Mimoda
Nieuwe kerkstraat 10
7622 LH Borne

Let op: verzendkosten zijn voor eigen rekening. 
Ruilen/retourneren is gratis als je het in onze winkel terug brengt. Neem je artikelen mee met het ingevulde retourformulier. Wij staan voor je klaar om je te helpen.

– Sieraden kunnen niet geruild of geretourneerd worden i.v.m. hygiëne.

Ik heb een artikel incompleet of beschadigd ontvangen?

Wij proberen elke bestelling altijd netjes en correct te verwerken, compleet en op tijd te leveren, het kan gebeuren dat er iets mis is gegaan met de bestelling. Wij vragen je om dit zo snel mogelijk na ontvangst te melden via de email: info@mimodaborne.nl Wij zorgen er dan voor dat je zo spoedig mogelijk alsnog het gewenste product ontvangt. De eventueel gemaakte kosten voor bijvoorbeeld retourzending zullen wij vergoeden.